Sunday, September 8, 2013

Η ΔΟΕ και η Ιαπωνία έχουν ένα σατανικό σχέδιο για να αντιμετωπίσουν τη "φούσκα" του επαγγελματικού αθλητισμού


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του blog, συμμετοχή για τους ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο σκέφτονται να καταθέσουν και τα χελωνονιντζάκια, που ήδη είναι μεταλλαγμένα, και δεν κινδυνεύουν από την ακτινοβολία.

Είναι και άσσοι στις πολεμικές τέχνες, οπότε πάνε για μετάλλιο, άρα δε θα έχουν και πρόβλημα να βρουν μια χώρα που θα τους δώσει υπηκοότητα, αφού όλες οι χώρες θέλουν να παίρνουν μετάλλια για να προσφέρουν "εθνική υπερηφάνεια" αντί για φαγητό στους εξαθλιωμένους λαούς τους.

Υπάρχει μάλιστα μια φήμη ότι ο Ντονατέλο σκέφτεται να αγωνιστεί με τα "εθνικά χρώματα" των πετρελαιάδων του Κατάρ, όπως κάτι Κενυάτες δρομείς μεγάλων αποστάσεων στο στίβο. "Αφού το έκαναν αυτοί, γιατί να μην το κάνω και εγώ;" φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο Ντονατέλο στο δάσκαλο Σπλίντερ, που ακόμα το σκέφτεται.

---

Ακόμα και οι πιο φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι, μπασκετόφιλοι, κτλ θα πρέπει να το παραδεχτούν: Η κατάσταση με τους επαγγελματίες αθλητές έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς οι αμοιβές τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, την ίδια ώρα μάλιστα που σε ολόκληρη τη Δύση εξαπλώνεται έντονα η φτώχεια.

Οι αγνοί και σοφοί άνθρωποι που απαρτίζουν την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), και δεν δωροδοκούνται ποτέ για να επιλέξουν το που θα διοργανωθούν οι αγνοί Ολυμπιακοί αγώνες, αποφάσισαν ότι χρειάζονται δραστικά μέτρα για να ξεφουσκώσει η φούσκα του αθλητισμού.

Άλλωστε, έδωσαν τόσα χρόνια την ευκαιρία στους λαούς να κάνουν κάτι, αλλά διαπίστωσαν ότι όσο ο κόσμος ακόμα αποδέχεται το "άρτον και θεάματα", τότε αυτό ακριβώς θα συνεχίσει να δίνει η άρχουσα τάξη. Και όσο πιο πολύ εξαπλώνεται η φτώχεια, τόσο θα αυξάνεται η σημασία των "θεαμάτων", άρα τόσο πιο πολύτιμοι θα είναι και οι καλοί αθλητές που προσφέρουν αυτά τα "θεάματα".

Οπότε, αφού εσείς δεν κάνετε τίποτα για να σταματήσει αυτή η μανία, η ΔΟΕ, προασπιζόμενη τα αγνά ολυμπιακά ιδεώδη (αν όχι τα κομμουνιστικά ιδεώδη, διότι η ΔΟΕ είναι κατά βάθος κομμουνιστική οργάνωση - μη σας ξεγελάνε τα λεφτά και οι λιμουζίνες των "αθάνατων" που την απαρτίζουν), αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, εφαρμόζοντας όπως είπαμε δραστικά μέτρα: 

Όπως δήλωσε σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο blog μας ο πρόεδρος της ΔΟΕ "τόσα χρόνια κάναμε υπομονή, αλλά πλέον ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι σύντροφοι της ΔΟΕ μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση. Έχουμε πλέον συμπεράνει ότι η μπάλα είναι το όπιο του λαού, και μόνο αν τσακίσουμε τους αθλητές θα σταματήσουν να ξημεροβραδιάζονται μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να τους βλέπουν, την ίδια ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαΐ να φάνε."

Όταν βέβαια ο πρόεδρος της ΔΟΕ μου είπε όλα αυτά τα πράγματα, ομολογώ ότι με σόκαρε, γιατί το μάτι του γυάλιζε κιόλας, και έπρεπε να τον ρωτήσω τι ακριβώς εννοούσε και μέχρι που ήταν διατεθειμένος να το φτάσει το πράγμα: "Σύντροφε", του λέω, "δε φαντάζομαι να κάνεις καμία τρέλα εναντίον των αθλητών". "Όχι ρε", μου απάντησε, "τρελός είσαι; Αφού άμα τους λιντσάρουμε μετά θα μας πιάσουν. Είπαμε, είμαι αγνός μαρξιστής-λενινιστής με μόνο 100.000.000$ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, αλλά δε θέλω και να πάω και φυλακή για τα ιδανικά μου".

"Και τι θα κάνετε τότε;" τον ρώτησα. "Έχουμε ένα άλλο σχέδιο, πολύ πιο ύπουλο", μου απάντησε. "Θα εξοντώσουμε όλους τους αθλητές χωρίς κανένας να καταλάβει ότι ευθυνόμαστε εμείς! Έτσι, ο κόσμος θα σταματήσει -ελπίζω- να βλέπει όλη μέρα μπάλα, και θα τη γλιτώσουμε και εμείς! Συγκεκριμένα, και αυτό στο λέω εμπιστευτικά, θα δώσουμε την Ολυμπιάδα στην Ιαπωνία, και μάλιστα μερικοί αγώνες θα γίνουν στην ίδια τη Φουκοσίμα[*]. Έτσι, και οι αθλητές θα δηλητηριαστούν, και κανένας δε θα υποπτευχθεί και εμάς! Το πολύ-πολύ να βγουν μερικοί γραφικοί και να πουν ότι εμείς στη ΔΟΕ είμαστε τόσο δωροδοκημένοι, που δε διστάσαμε να στείλουμε τους αθλητές να αγωνιστούν ακόμα και μέσα στη ραδιενέργεια, μόνο και μόνο επειδή οι Γιαπωνέζοι μας έδωσαν τις καλύτερες μίζες, τα περισσότερα λεφτά, τις πιο καυτές πουτάνες  και τα πιο μουράτα αυτοκίνητα. Άστους να λένε όμως, δε με πειράζει, άλλωστε με ξέρεις, εγώ είμαι πιστός στρατιώτης του κομμουνισμού, που ότι κάνω το κάνω για να ξυπνήσουν οι λαϊκές-προλεταριακές μάζες από το λήθαργο της μπάλας που τους έχει επιβάλλει ο ιμπεριαλισμός. Τα λεφτά, τα σπίτια, τα ιστιοφόρα, οι χλιδάτες διακοπές, η κοκαΐνη, και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μια βιτρίνα, για να ξεγελάω τους καπιταλιστές και να με αφήνουν στο πόστο μου ως πρόεδρος της ΔΟΕ, ώστε να τους χτυπάω εκ των έσω".
---

Για να πούμε πάντως και κάτι το πιο σοβαρό, εμείς είχαμε πει εδώ και χρόνια ότι η κατάσταση στη Φουκοσίμα είναι σοβαρή - άλλωστε, αν όντως είχαν λύσει το πρόβλημα, τότε οι πολιτικάντηδες θα είχαν ταξιδέψει μέχρι εκεί "μετά βαΐων και κλάδων", θα είχαν κάνει μεγάλες δεξιώσεις, κτλ.

Η Φουκοσίμα θα είναι σαν το Τσερνομπίλ περίπου: Φαντάζεστε να γίνονταν ποτέ Ολυμπιακοί στο Τσερνομπίλ; Ακόμα και σήμερα, που πλέον έχουν περάσει και λίγες δεκαετίες, η περιοχή δεν είναι καθαρή. Στη Φουκοσίμα, ακόμα προσπαθούν να το κουκουλώσουν, και τώρα που το θέμα έχει μισοξεχαστεί έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να λένε την αλήθεια.

Όσο για τις ευρύτερες συνέπειες της Φουκοσίμα για την Ιαπωνία, τις έχουμε ξαναπεί: Η Ιαπωνία είχε ήδη πολλά χρέη και ελλείμματα. Τώρα που έκλεισε και τα πυρηνικά της εργοστάσια και αναγκάζεται να εισάγει ορυκτά καύσιμα, τα ελλείμματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό οδηγεί την Ιαπωνία σε ακόμα μεγαλύτερη εκτύπωση γιεν, πράγμα που υποτιμά ακόμα περισσότερο την αξία του, και αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνία...πρέπει να πληρώνει ακόμα περισσότερα γιεν για να εισάγει ορυκτά καύσιμα (φαύλος κύκλος)!!!

Το χρέος της Ιαπωνίας έχει ήδη ξεπεράσει πρόσφατα το 1 τετράκις εκατομμύριο γιεν (!), και τα ελλείμματα επαναλαμβάνω ότι όχι απλά αυξάνονται, αλλά πολλαπλασιάζονται.

Η άρχουσα τάξη θέλει να προσφέρει "άρτο και θεάματα" στο λαό, και θα ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για αθλητικές εγκαταστάσεις, πολλές εκ των οποίων θα είναι προσωρινές. Έτσι, υπολογίζει ότι θα υπάρξουν και μερικές θέσεις εργασίας, αλλά αυτές θα διαρκέσουν λίγο και δε θα αφήσουν και πολλά στην Ιαπωνία μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων (που συνήθως είναι πλέον ελλειμματικοί. Οι μόνοι που βγάζουν λεφτά είναι οι εργολάβοι, μιζαδόροι, χορηγοί (πολυεθνικές), οι γιατροί που ντοπάρουν τους αθλητές, κτλ).

Προσωπική άποψη είναι ότι η Ιαπωνία θα έχει βρεθεί σε άθλια κατάσταση μέχρι το 2020 (όπως και μεγάλο μέρος της Δύσης, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη). Τα πράγματα είναι έτσι και αλλιώς ήδη ζόρικα, αλλά μέχρι τότε η Ιαπωνία θα έχει υπερπληθωρίσει το γιεν, και δύσκολα θα διοργανώσει μεγάλες "γιορτές του αθλητισμού". Πόσο μάλλον αν τους διοργανώσει και κοντά στη Φουκοσίμα, με τη ραδιενέργεια να είναι στα ύψη.

Πάντως, μέχρι τότε η αλήθεια είναι, και δεν το λέω για πλάκα αυτή τη φορά, ότι μάλλον οι Ολυμπιακοί αγώνες θα έχουν ακυρωθεί. Όπως πχ ακυρώθηκαν και στον Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι θα ακυρωθούν και στη σημερινή εποχή, μέχρι ο κόσμος να "ανακάμψει" από το σοκ του υπερπληθωρισμού του δολαρίου (αλλά και άλλων νομισμάτων της Δύσης όπως το γιεν).

- Δείτε και εδώ για ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο του guardian για τη ραδιενέργεια στη Φουκοσίμα (με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας να λέει ότι "μέχρι το 2020 δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα - LOL).

- Επίσης, δείτε και εδώ για ένα άρθρο με το τι ακριβώς θέλει να χτίσει η Ιαπωνία για την Ολυμπιάδα, καθώς και το πόσα λεφτά χρωστάει.


[*] Αυτό δεν είναι πλάκα, όντως κάποια αθλήματα θα διεξαχθούν στη Φουκοσίμα, σύμφωνα τουλάχιστον με το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

No comments:

Post a Comment